Krétafólia elefántos

490 Ft2 890 Ft

Ez nem egy tábla, ez krétafólia! Krétával vagy krétafilccel írható öntapadós fólia, amely egy mozdulattal törölhető. Bármilyen sík felületre könnyen felhelyezhető. Kösd le gyermekeid figyelmét! Rajzoljanak otthon, míg Te dolgozol! Rendelj most krétafóliát, dolgozz nyugodtan holnap!
Négyzet vagy téglalap fomrára vágva, vagy cuki mintában vagy folyóméterre, egyedi méretben kapható! Amennyiben nagyobb méretben szeretnéd, mint 150*100cm, vagy teljesen egyedi méretre gondoltál, akkor kérlek írj nekünk!
👉 minőségi alapanyagból készül
👉 krétával és krétafilccel írató/rajzolható
👉 egy mozdulattal letörölhető
👉bármilyen sík felületre könnyen felhelyezhető
👉 strapabíró

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Krétafólia, ami tapad? Igen!

És cuki elefántos mintában!

Krétával írható öntapadós fólia, amely egy mozdulattal törölhető. Bármilyen sík felületre könnyen felhelyezhető táblafólia. Írj, jegyzetelj rá, majd töröld le, aztán ismét írhatsz rá! Helyezd hűtőre, íróasztalhoz, gyerekszobába vagy irodába. Formavágva vagy folyóméterre? Ahogy szeretnéd! Ez nem egy tábla, ez krétafólia! Hütőre, konyhába, asztalhoz, gyerekszobába, irodába vagy szalonba. Több forma közül tudsz választani, téglalap, négyzet vagy állatos. Ha ettől eltérőt szeretnél, megoldható. Írj nekünk milyen formában és mekkora méretben szeretnéd. Gyermekeid folyamatosan rajzolnak? Engedd szabadjára a fantáziájukat, rajzoljanak az előszobába vagy a lakás bármely helységének falára felragasztott krétafóliára. Ekkor folyóméterben is megrendelheted, 1 méter szélességben, amilyen hosszan csak szeretnéd. Ezt a kapcsolat oldalon tedd meg, árat is külön számolunk a kívánt méretre. A termék készleten van, nem kell heteket várni a beérkezésre. Rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül akár írhatsz, jegyzetelhetsz vagy rajzolhatsz rá a gyerekekkel. Ne aggódj, a felhelyezés is gyerekjáték. Nem bonyolult, bárki egyszerűen felragasztja a felületre a jó minőségű fóliát. Írj, rajzolj, alkoss! Egy dolgot dönts el előtte, milyen színű krétát fogsz használni?
Mindezt teljesen érintésmentesen, ki sem kell mozdulnod otthonról!
LizaryDesign saját autós szállítással a következő településekre kiszállítjuk: Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Taksony, Dunavarsány, Dunaharaszti.
Házhozszállítást kérhetsz, a GLS futárszolgálat elrepíti az otthonodba a krétafóliát. Választhatsz a FOX automaták közül is! Fizethetsz előreutalással vagy utánvéttel, ahogy neked jobb.

További információk

Méret

20x15cm, 37x28cm, 49x37cm, 90x68cm