Szerelmes felirat

8 450 Ft

30*40 cm méretű vászonkép, vakrámára feszítve, akasztóval ellátva. Válaszd ki a méretet, és a vászonkép színét, add meg a módosítani kívánt megszólítást. 10 féle szín közül tudsz választani, amennyiben más az elképzelésed, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

A vászonképet minőségi alapanyagra és környezetbarát festékkel nyomtatjuk. Ezt követően vakráma keretre feszítjük, majd egy akasztót is teszünk rá, hogy kényelmesen elhelyezhesd a faladon. A kép teljes egészében kitölti a vászon felületét, a keretre a képet tükrözzük. A rendeléshez szükséges egy megszólítás, amit módosítunk a vászonképen. Természetesen maradhat az Édesem, ebben az esetben a kitöltendő mezőbe ezt írd be.
Mindezt teljesen érintésmentesen, ki sem kell mozdulnod otthonról! Házhozszállítást kérhetsz, a GLS futárszolgálat elrepíti az otthonodba a kész vászonképet. Választhatsz a FOX automaták közül is, de a személyes átvétel is megoldható, Szigethalom Mű út 184 szám alatti. Fizethetsz előreutalással vagy utánvéttel, ahogy neked jobb.

További információk

méret

30*40 cm

szín

arany, barna, dinnye, kék, lila, rózsaszín, sárga, sötétbarna, világosbarna, zöld