Vászonkép + karácsonyfadísz

7 990 Ft25 990 Ft

Saját fényképedből készült vászonkép és karácsonyfadísz. Vászonfotó vakrámára feszítve, akasztóval ellátva. Karácsonyfa dísz ezüst, arany vagy piros színben. Válaszd ki a vászonkép tájolását és a méretet, ezt követően töltsd fel a fényképet a vászonképhez és a karácsonyi gömbhöz. Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!
👉 minőségi alapanyagból készül
👉 prémium vakráma lécekre feszítve
👉 környezetbarát festékkel nyomtatva
👉 praktikus akasztóval, így könnyen elhelyezheted a falon
A feltöltött képet manuális készítjük elő, látványtervet küldünk, mielőtt nyomtatásra kerülne. Amennyiben elfogadásra kerül a látványterv, azt követően gyártjuk az egy- vagy akár többrészes vászonképet.
Vászonkép, vászonfotó, egyedi ajándék, elérhető áron.
Vászonképet minden falra, vászonképet minden alkalomra!

Leírás

Vászonkép és karácsonyfa dísz együtt

Két képet is küldhetsz, az egyik a vászonképre kerül, a másik a karácsonyfa díszre kerül.

Vászonkép rendelés és nyomtatás Budapest mellett Szigetszentmiklóson. A saját fotódból vászonposztert varázsolunk. Dekoráld feszített egyedi vászonképpel a lakásod.
A vászonképet minőségi alapanyagra és környezetbarát festékkel nyomtatjuk. Ezt követően vakráma keretre feszítjük, majd egy akasztót is teszünk rá, hogy kényelmesen elhelyezhesd a faladon. A kép teljes egészében kitölti a vászon felületét, a keretre a képet tükrözzük. A rendeléshez szükséges egy fénykép. Válaszd ki a tájolást, majd a méretet. Egyedi méretet szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot.
A feltöltött képet manuális készítjük elő, látványtervet küldünk, mielőtt nyomtatásra kerülne. Amennyiben elfogadásra kerül a látványterv, azt követően gyártjuk az egy- vagy akár többrészes vászonképet.
Vászonkép, vászonfotó, egyedi ajándék, elérhető áron.
Legyen szó egy- vagy többrészes vászonképről, nappaliba a kanapé fölé vagy a konyhába dekorációnak, mi elkészítjük! Szereted a kávét, legyen kávés vászonképed kerettel! Absztrakt vászonképet szeretnél? Segítünk! Egyedi tervezési faliképet is megvalósítunk! Vedd fel velünk a kapcsolatot.
Egy jól sikerült fotóból elegáns és egyedi dekorációt valósítunk meg, minőségi vászonkép formájában. Gyönyörű színesben vagy a klasszikus fekete-fehér variácóban, a képzelted szab határt!
Mindezt teljesen érintésmentesen, ki sem kell mozdulnod otthonról! Házhozszállítást kérhetsz, lizary design saját autós szállítással a következő településekre: Szigetszetnmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Taksony, Dunavarsány, Dunaharaszti. GLS futárszolgálat az ország egész területén elrepíti az otthonodba a kész vászonképet. Választhatsz a FOX automaták közül is kisebb méret esetében, de a személyes átvétel is megoldható, Szigetszentmiklóson Akácfa krt. 17/a szám alatti telephelyünkön, előre egyeztetett időpontban. Fizethetsz előreutalással vagy utánvéttel, ahogy neked jobb.
Vászonképet minden falra, vászonképet minden alkalomra!

Karácsonyfadísz saját fotóddal. Piros, arany és ezüst színben választhatod.
Termék mérete: 80mm.
Saját fotód 50mm méretű lesz a díszen.
Mindezt Budapest mellett Szigetszentmiklóson!
Másmilyen karácsonyi terméket keresel? Nézz körül itt: karácsonyi ajánlataink között.
Vászonképet készítenél? Rendeld meg itt a faliképet!

További információk

tájolás

álló, fekvő

méret

30x40cm, 40x50cm, 70×90 cm, 90×120 cm

karácsonyfadísz szín

piros, arany, ezüst