Saját fényképből Vászonkép Budapest mellett Szigetszentmiklóson. A saját fotódból vászonposztert varázsolunk. Dekoráld feszített egyedi vászonképpel a lakásod.
A vászonképet minőségi alapanyagra és környezetbarát festékkel nyomtatjuk. Ezt követően vakráma keretre feszítjük, majd egy akasztót is teszünk rá, hogy kényelmesen elhelyezhesd a faladon. A kép teljes egészében kitölti a vászon felületét, a keretre a képet tükrözzük. A rendeléshez szükséges egy fénykép. Válaszd ki a tájolást, majd a méretet. Egyedi méretet szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot.
A feltöltött képet manuális készítjük elő, látványtervet küldünk, mielőtt nyomtatásra kerülne. Amennyiben elfogadásra kerül a látványterv, azt követően gyártjuk az egy- vagy akár többrészes vászonképet.

Vászonkép saját fényképből, egyedi ajándék, elérhető áron.
Legyen szó egy- vagy többrészes vászonképről, nappaliba a kanapé fölé vagy a konyhába dekorációnak, mi elkészítjük! Szereted a kávét, legyen kávés vászonképed kerettel! Absztrakt vászonképet szeretnél? Segítünk! Egyedi tervezési faliképet is megvalósítunk! Vedd fel velünk a kapcsolatot.
Egy jól sikerült fotóból elegáns és egyedi dekorációt valósítunk meg, minőségi vászonkép formájában. Gyönyörű színesben vagy a klasszikus fekete-fehér variácóban, a képzelted szab határt!
Mindezt teljesen érintésmentesen, ki sem kell mozdulnod otthonról! Házhozszállítást kérhetsz, lizary design saját autós szállítással a következő településekre: Szigetszetnmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Taksony, Dunavarsány, Dunaharaszti. GLS futárszolgálat az ország egész területén elrepíti az otthonodba a kész vászonképet. Választhatsz a FOX automaták közül is, de a személyes átvétel is megoldható, Szigetszentmiklóson Akácfa krt. 17/a szám alatti átvételi pontunkon, előre egyeztetett időpontban. Fizethetsz előreutalással vagy utánvéttel, ahogy neked jobb.
Vászonképet minden falra, vászonképet minden alkalomra!

 • Saját fényképből vászonképSaját fényképből vászonkép
  • Saját fényképből vászonképSaját fényképből vászonkép
  • , ,
  • Saját fényképből vászonkép

  • 5 550 Ft31 250 Ft
  • Saját fényképedből készült vászonkép, vászonfotó, vakrámára feszítve, akasztóval ellátva. Válaszd ki a vászonkép tájolását és a méretet, ezt követően töltsd fel a fényképet, amelyet akár fekete-fehér vagy szépia effekttel is kérheted. Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! 👉 minőségi alapanyagból készül 👉 prémium vakráma lécekre feszítve 👉 környezetbarát festékkel nyomtatva 👉 praktikus akasztóval, így könnyen elhelyezheted…
  • Select options
 • Legjobb Mama dekortáblaLegjobb Mama dekortábla